Tekintse meg termékeinket!
Halászlé, gulyás, halpaprikás, slambuc, lecsó, paprikás krumpli vagy egy pörkölt? Jó bográcsban lehet ízletes ételeket főzni, hiszen a minőségi alapanyagok mellett az edények színvonala is fontos. De milyen a jó bogrács, milyet érdemes használni? A bográcsgyártást megelőzően végig kell gondolni a legfontosabb szempontokat a funkciónak és elvárásoknak megfelelően.
A bogrács lehet bajai vagy alföldi. Míg előbbi elsősorban halászlé főzésére lett kitalálva, ennek megfelelően alul széles, és felfelé szűkül a kevesebb párolás érdekében, addig utóbbi éppen ellenkezőleg van kialakítva, és kiváló bármilyen étel elkészítésére, amit edényben főznénk meg.
Alapanyag tekintetében beszélhetünk réz, rozsdamentes, illetve zománcozott változatról. A réznek jó a hővezető képessége, gyorsabban fő meg benne az étel, viszonyt a rozsdamentes könnyen és biztonságosan tisztítható, hosszú évekig hű társ a bográcsozásban. A zománcozott bogrács könnyű, szinte igénytelen, nincs szüksége speciális karbantartásra.
Bográcsgyártáshoz keres partnert? Keressen minket bizalommal, a legjobb bográcsokat nálunk találja!